TsingTao Beer
TsingTao Beer - The SensAsian

TsingTao, the Sensasian

Met Tsingtao schenkt u niet alleen een verfrissend bier, maar bovenal een stukje China. Tsingtao wordt gebrouwen met uitsluitend Chinese ingrediënten en met het kristalheldere mineraalwater uit het Laoshan-gebergte.

Tsingtao wordt gebrouwen in de havenstad Qingdao door Tsingtao Brewery. De brouwerij werd opgericht in 1903 en groeide uit tot de grootste van China. Destijds was bier in China nog nauwelijks bekend en voorbehouden aan de elite. Maar mede dankzij Tsingtao veranderde dat en tegenwoordig is bier ook in China een populaire drank.

Nog altijd is Tsingtao er het meest verkochte biermerk. Maar ook buiten China wordt Tsingtao-bier veel gedronken. In 1946 al begon de export naar Maleisië en Nederlands-Indië en in 1972 werd Tsingtao geïntroduceerd in de Verenigde Staten. Daar is het tot op de dag van vandaag het best verkochte Chinese bier. En ook op vele andere plekken op de wereld is Tsingtao geliefd. Tegenwoordig vindt ons bier zijn weg naar ruim 62 landen.

Producten: Tsingtao Lager

Kenmerken Tsingtao Lager heeft een bruisende, milde smaak met een vleugje zoete noten aroma, welke prima samen ...

Meer informatie over Tsingtao Lager »

Dierenriem: Het jaar van de Haan

De Chinese dierenriem is in de Chinese astrologie het belangrijkste element. De Chinese dierenriem verandert één maal ...

Meer informatie over de dierenriem »